Suksessbedriften Rakkestad Maskindrift

Objektinformasjon

ID

22136

Område

Viken

Bransje

Øvrige bransjer

Pris

På forespørsel

Annet

Suksess bedriftene Rakkestad Maskindrift AS og Rakkestad Marker Drift AS jakter ny partner. Kan også vurdere 100 prosent salg, men i utgangspunktet er tanken å vokse videre sammen med ny partner. Norsk Bedriftsmegling AS har fått i oppdrag å sjekke markedet for mulig partner / oppkjøp.

Selskapene utfører vaktmestertjenester for små og store sameier, riks/fylkes veier, borettslag, næringsbygg, rekkehus og villaer. Selskapene utfører også oppdrag innenfor kantklipping, feiing, spyling, gressklipping og massetransport. Selskapene har trygge og gode kontrakter med Mesta, PEAB, vaktmester Companiet, Veidrift, flere kommuner, og privat sektorer.

Begge selskapene har dyktige medarbeidere med lang erfaring. Selskapene er kjent for fornøyde kunder og at de fullfører arbeid til avtalt tid og pris.

Rakkestad Maskindrift AS og Rakkestad Marker Drift AS har to eiere og begge ønsker å rigge seg inn for fremtiden. Begge selskapene er lønnsomme bedrifter og har ett potensiale for ytterligere vekst. Rakkestad Maskindrift AS er også godkjenning som lærebedrift og har ett meget godt renomme.

Ta gjerne kontakt for en nærmere prat. Prospekt/regnskap sendes kun på forespørsel.

Ta gjerne kontakt for en nærmere prat.

Bedriftsmeglere
K. Richard Paulsen
Tel 41 41 49 99 
richard.paulsen@nbm.no

Eller kontakt:
Torbjørn Jacobsen
Tel 23 08 63 00 / 91 34 66 04
torbjorn.jacobsen@nbm.no

Meld interesse for objektet!

Ta kontakt med oss gjennom kontaktskjemaet under, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig. Det er også mulig å kontakte megler direkte.

* Send knappen blir synlig når alle felter er fylt inn