Kjøp av virksomhet

Kjøp av virksomheter vil ha parallelle problemstillinger som ved salg av virksomhet, hvor Norsk Bedriftsmegling som din samarbeidspartner både kan foreta aktivt søk etter virksomheter til salgs, eller ved å overvåke markedet for potensielle salgskandidater.

Ta gjerne kontakt med oss dersom du er interessert i å kjøpe annen virksomhet, enten det er et spesifikt selskap, eller et generelt ønske om å vokse. Husk vi har mange kontakter og er spesialister på å få til gode kontrakter for våre kunder. Registrer deg gjerne også i vår database nedenfor, så vil du uansett bli kontaktet dersom det skulle dukke opp noe interessant oppkjøpsobjekt.

Vi anbefaler at du tar kontakt med oss for at vi i fellesskap kan utarbeide en kravspesifikasjon. Norsk Bedriftsmegling bistår deg i hele kjøpsprosessen, fra søk til gjennomført kjøp.

Husk vi har mange kontakter og er spesialister på å få til gode kontrakter for våre kunder. Registrer deg gjerne også i vår database nedenfor, så vil du uansett bli kontaktet dersom det skulle dukke opp noe interessant oppkjøpsobjekt.

Se vår oversikt over bedrifter for salg under hovedkategorien Objekter.

Registrer deg i vår kjøperdatabase:

Din informasjon gjør jobben vår enklere, i den forbindelse ønsker vi at du fyller ut så mye som mulig i skjemaet, men alle felter er frivillige å fylle ut.

Kjøp av viksomhet

Trinn 1 av 7

Hvilken kjøperkategori tilhører du?
Om du er ventureinvestor - hvilke faser investerer du i?
Ønsker du informasjon om alle våre produkter, uavhengig av bransje, størrelse og geografi?

Kontakt oss angående kjøp av virksomhet

Ønsker du å kjøpe en virksomhet, eller har spørsmål om dette kan du ta kontakt her.

Send oss gjerne en melding gjennom vårt skjema, så kontakter vi deg så snart som mulig. Om du ønsker kan du også sende en melding direkte til oss på post@nbm.no

* Send knappen blir synlig når alle felter er fylt inn