Finstad Bil AS med sin lokasjon rett ved E18 utenfor Sandefjord vurderes solgt.

Objektinformasjon

ID

22168

Område

Østlandet

Bransje

Bilforhandler

Pris

Ta kontakt med megler

Omsetning

ca 43 MNOK

Andel til salgs

100%

Finstad Bil AS har hatt en flott reise så lagt og ser nå etter noen som kan føre denne veksten videre. Med fokus på brukte biler i mellomsegmentet har Finstad Bil AS truffet godt og kan vise til en flott vekst de siste årene. Med en topp beliggenhet i bilbyen rett ved E18 utenfor Sandefjord har de enkel tilgang til markedet på Sør- og Østlandet i tillegg til nærhet til Sandefjord flyplass som gjør resten av Norge tilgjengelig som kundegrunnlag.

I lokalene er det god plass og man får fint inn over 50 biler innvendig og tilsvarende utvendig. De har også etablert eget lakkverksted i underetasjen, noe som har vært etterspurt i området og det er stor pågang av kunder. Det er også muligheter for ytterligere utbygging av eventuelt verksted/lakkverksted.

Finstad Bil AS ser nå etter noen som kan ta driften videre og løfte selskapet ytterligere. I forbindelse med dette er det gjort avtale med utleier av lokalene at de skal vesentlig oppgraderes i løpet av 2024.

Finstad Bil AS hadde ca. 43 MNOK i netto omsetning i 2022.

For nærmere informasjon, ta kontakt med megler.

Meld interesse for objektet!

Ta kontakt med oss gjennom kontaktskjemaet under, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig. Det er også mulig å kontakte megler direkte på e-post eller telefon, se informasjon under megler informasjonen på denne siden.