Om oss

Norsk Bedriftsmegling AS (NBM) er et rådgivingsselskap med kjernekompetanse innen kjøp og salg av virksomheter. Selskapet ble etablert i 2000 og har gjennomført over 600 transaksjoner i SMB-markedet. Våre kunder er private og profesjonelle eiere som vurderer å selge eller kjøpe en bedrift, virksomhet eller gruppe av virksomheter. De velger NBM fordi vi kombinerer forretningsforståelse, entreprenørskap og høy økonomisk kunnskap.

Helhetlig prosess

Med NBM som din bedriftsmegler får du et rådgivingsselskap som evner å se helheten knyttet til en virksomhetsoverdragelse.

Effektiv prosess

Det har etter hvert blitt vanlig å benytte seg av en bedriftsmegler når man skal selge sin virksomhet. Med en god bedriftsmegler oppnår man bedre priser, samtidig som man ikke trenger å bruke store deler av sin tid på en prosess man kanskje ikke er helt komfortabel med.

God prosess

NBM har bred kompetanse og kunnskap knyttet til det å finne gode kjøpere/selgere. I tillegg er vårt fokus også rettet inn mot at du som kunde skal ha en god prosess, og at vi som leverandør skal levere de til enhver tid beste tjenestene for din virksomhet.

NBM15

Om oss

Hvem er Norsk Bedriftsmegling?

NBMs kjernekompetanse ligger innen rådgiving i forbindelse med kjøp og salg av virksomheter og tjenester tilknyttet dette.

Som følge av at selskapet i september 2021 kom under nytt eierskap har stab og ressurser økt betydelig med innretning på en større variasjon av oppdrag.

Hovedkontoret ligger på Lysaker i Oslo og vi er fem partnere, tre rådgivere og fem tilknyttede rådgivere. Vi har også tilknyttede rådgivere utenfor det sentrale østlandsområdet. NBM har formelle nettverk med ledende meglerselskap i Skandinavia og internasjonalt, samt ledende advokatfirma.

Våre erfarne rådgivere har lang og variert erfaring fra ledende stillinger i næringslivet og i tillegg mange års erfaring som eiere av egne bedrifter.

Vi har til enhver tid et bredt utvalg av bedrifter for salg, samtidig som vi har en stor portefølje av potensielle kjøpere. Våre rådgivere har bistått med gjennomføring av transaksjoner for selskaper fra hele landet og innenfor en rekke bransjer inkludert industri, produksjon, næringsmiddel, teknologi, IT, finans, rådgivning, handel, media, e-commerce, hotell og restaurant/service, helse, bygg- og eiendomsutvikling, entreprenør, nyetableringer og en rekke andre.

Vårt løfte til våre kunder er:

1 /

Vi skal være grundige og nøyaktige

2 /

Vi skal være engasjert og lyttende

3 /

Vi skal fokusere på dine mål

4 /

Vi skal gjennomføre transaksjonen på en trygg og effektiv måte

Ønsker du å jobbe hos oss?

Vi ser etter dyktige medarbeidere, se våre stillingsannonser på karrieresiden.