Merkevaren «A Knit Story» er til salgs

Objektinformasjon

ID

12211

Område

Agder

Bransje

Handel

Pris

Kontakt megler

Andel til salgs

100%

Om A Knit Story:

A Knit Story er en veletablert bedrift som selger strikkepakker med eget design i garn av høy kvalitet i et marked preget av økende etterspørsel og med mange utviklingsmuligheter.

Dette er en direktesalgsmodell  der man formidler sine verdier og kvaliteter direkte til kunden via dedikerte selgere. Det er etablert et intranett for konsulentene som inneholder all informasjon som kataloger, oversikter, bildebank og nyhetsmail o.l.

Den viktigste salgskanalen er direkte salgs modellen  ofte gjennom Homeparties. De har også en nettbutikk og en FB-side med over 21.000 følgere og instagram med 5000 følgere. Her ligger det et stort potensiale for videre utvikling på sosiale medier.

Historikk:

A Knit Story var de første i Norge med å levere komplette strikkepakker. Konseptet  går ut på salg av ferdige pakker hvor mønster og garn pakkes sammen med nødvendig tilbehør, som f.eks knapper o.l.  Strikkepakkene gjør det enklere for kunden å få med seg alt de trenger for den valgte designen i en pakke.

A Knit Story har som eneste strikkebedrift lisens på å lage strikkepakker til NRK’s populære TV serier med Julekalendere og til barne-tv figurene Fantorangen og Fantus fra NRK super.  Dette er kjente og populære figurer for barn fra tidlig barnehagealder og til 6/8 år. Lisensene fornyes etter avtale.

Det er inngått samarbeidsavtaler med Stine Sofies Stiftelse om utvikling av egen strikke kolleksjon der deler av inntekten går til senterets arbeid.  Likeledes er det en sponsoravtale med VM-gull «grossisten» i skiskyting Mathe Olsbu Røyseland.

Merkevaren A Knit Storys fokus på verdier som bærekraft og etisk produksjon har hele tiden vært en viktig del av bedriftens historie og identitet i tillegg til eksklusiv kvalitet og god design. Garnet produseres i hovedsak  av en stor, anerkjent og sertifisert miljøvennlig fabrikk i Peru.

 

Meld interesse for objektet!

Ta kontakt med oss gjennom kontaktskjemaet under, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig. Det er også mulig å kontakte megler direkte.

* Send knappen blir synlig når alle felter er fylt inn