QuietPod søker industriell partner

Objektinformasjon

ID

22157

Område

Oslo

Bransje

Produksjon

Pris

kontakt megler

Omsetning

Kontakt megler

Andel til salgs

Kontakt megler

Forretningsidé

Åpne kontorlandskap har kommet for å bli. Utfordringen er ofte at brukerne ikke har god nok tilgang på stillerom for telefonsamtaler, møtevirksomhet og avkobling.
QuietPod er plassen hvor de ansatte finner roen i en stressende hverdag. Rommet for de konfidensielle- og private samtalene, eller stillerommet hvor den ansatte finnerarbeidsro.
QuietPod er en fleksibel løsning i et levende kontorlandskap. Tradisjonelle stillerom må bygges og rives. QuietPod flyttes enkelt på plassen da alle modeller står på hjul, her er fokus på miljø og bærekraft i varetatt.
Med over 20 års erfaring har QuietPod skapt et unikt produkt som skal svare til brukerens forventinger.
Selskapet ser nå etter en partner som de kan vokse sammen med. Her ligger en unik mulighet til å bli med på en vekst som bare har startet i et marked som allerede er stort, men som vil øke ytterligere i årene fremover.

Produktspekter

Selskapet har i dag flere størrelser på modulene sine. Stillerommene har plass til fra 1 til 8 personer og er flyttbare. De kan brukes til de konfidensielle telefonsamtalene, videokonferanser, en til en møter, eller større møterom og lounge.
Kunden velger selv antallet glassflater, interiør, farger mm. En fleksibel løsning som enkelt kan tilpasses brukers kontorkonsept.
Rommene er utviklet med tanke på at de skal etterkomme de høyeste mulige lydkrav og er best i test etter ny ISO – Standard. De leveres med meget god integrert ventilasjon, og har brannklasse A kvalifisiering.
QuietPod jobber i dag aktivt med å utvikle nytt produktdesign.

Beliggenhet

Selskapet ligger i nye og flotte lokaler på SNØ på Lørenskog.

Organisasjon

Selskapet drives i dag av partnerne i selskapet med hjelp fra faste innleide monteringsselskap ved større leveranser. De er i ferd med å ansette en ekstra person på logistikk / montasje og skal også ansette en ny salgssjef, alternativt om ny medeier kommer med egen salgsorganisasjon.

Prisidé

På forespørsel

Meld interesse for objektet!

Ta kontakt med oss gjennom kontaktskjemaet under, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig. Det er også mulig å kontakte megler direkte på e-post eller telefon, se informasjon under megler informasjonen på denne siden.