Finn Schjøll Rosenkrantz og Event AS søker strategisk partner og medeier

Objektinformasjon

ID

22167

Område

Oslo

Bransje

Handel

Pris

Ta kontakt med megler

Omsetning

18 millioner

Andel til salgs

66%

Unik mulighet til å bli strategisk partner og medeier til en av Norges mest kjente og kompetansedrevne selskap innen blomster og dekor, Finn Schjøll Rosenkrantz og Event AS

En av Norges mest kjente merkenavn innen blomsterdesign og dekor, Finn Schjøll Rosenkrantz og Event AS ønsker en vekstpartner som kan være med å utvikle og drive merkevaren til et nytt nivå.

Interholding AS som er 100% eid av Interflora SA ønsker å finne en partner og selge opp til 66% av selskapet til nye offensive medeiere, fortrinnsvis industrielle og gjerne operative som kan være med å løfte merkenavnet og driften til å bli en markedsledende leverandør innenfor blomster og dekor.

Finn Schjøll Rosenkrantz og Event er et av Norges mest kjente merkenavn innenfor highend segmentet for blomsterdesign. Blant annet har de levert til de største og mest prominente arrangementer i Norge gjennom mange år. Selskapet som har historikk helt tilbake til 1934, har fortsatt et uforløst potensial for stor vokst videre. La deg inspirere og bli med på dette unike samarbeidsprosjektet som ny partner og medeier.

Finn Schjøll Rosenkrantz og Event As hadde ca 18,8 MNOK (2022) i netto omsetning.

For nærmere informasjon, ta kontakt med megler.

Meld interesse for objektet!

Ta kontakt med oss gjennom kontaktskjemaet under, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig. Det er også mulig å kontakte megler direkte på e-post eller telefon, se informasjon under megler informasjonen på denne siden.