Lønnsomt selskap innen salg og service av nyttekjøretøy

Objektinformasjon

ID

22153

Område

Viken

Bransje

Handel

Pris

Kontakt megler

Omsetning

ca 95 mill

Andel til salgs

100%

Bakgrunn:

Selskapet tilbyr utvikling og salg av nyttekjøretøy med spesialisering på kjøle- og frysebiler. De har til enhver tid et utvalg av biler på lager, slik at leveringstiden skal være så kort som mulig. Fra selskapet ble etablert i 2005 og frem til nå har de opplevd en betydelig vekst. I 2021 hadde selskapet har en omsetning på ca. 95 millioner og EBIT på ca 3 mill. Dette har medført at selskapet har blitt en stor aktør i varebilmarkedet og at de har kunder fra hele landet.

Driftsområder

1. Salg av prefabrikerte biler (standard fra fabrikk)
2. Ombygging/tilpassing av nyttekjøretøy.
3. Utleie av nyttekjøretøy

Selskapet har også et verksted i tilknytning til lokalene. Dette er skilt ut i eget selskap, men leverer kun for selskapet.

Lokasjon

De leier ca. 600m2 salgs- og kontorlokaler. I tillegg leier de et uteområde på ca. 3000m2. Lokalene ligger svært godt til langs E-6.

Organisasjon/eier

Selskapet har syv ansatte og en eier.

Kunder og marked

Selskapet har bygget seg opp en stor kundedatabase. Mange av disse kommer tilbake når de skal kjøpe ny bil. Denne nisjen innen nyttekjøretøyer (kjøl/frys) er etterspurt, og det forventes solid økning i omsetning de nærmeste årene basert også på folks innkjøpsvaner og endring i rutiner og hjemlevering av ferskvarer.

Annet

Ta kontakt med megler for salgspresentasjon.

Meld interesse for objektet!

Ta kontakt med oss gjennom kontaktskjemaet under, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig. Det er også mulig å kontakte megler direkte på e-post eller telefon, se informasjon under megler informasjonen på denne siden.