Investorer søkes til spennende premium markedet

Objektinformasjon

ID

54114

Område

Norge

Bransje

Handel/Produksjon/Øvrige bransjer

Pris

Etter avtale

Forretningsidé

Selskapet har sikret seg flere avtaler i Europa, Asia og USA i premium markedet. Nå søker de investorer for å vokse i ett svært spennende marked. Selskapet har ett førsteklasses Norsk drikkevann med fokus på rent vann og drikke av høy kvalitet.

Det er en sterk etterspørsel etter rent vann i verden. Segmentet har en årlig vekst på ca. 8 %. Grunnene til det er mange, blant andre befolkningsvekst, global oppvarming og at folk blir stadig mer bevist på sunnere mat og drikke. Hele virksomheten er eksportrettet. Selskapet har i dag en egen avtale med ett firma  som leverer høykvalitets vann fra Norge som igjen er blitt godkjent av samarbeidspartnere ute i verden. Selskapet trenger nå en eller to investorer som ønsker å bli med på oppstarten av noe som kan bli en spennende og lukrativ reise internasjonalt. Pengene som investeres går til oppstart av produksjon.

Selskapet satser på glassflasker, miljøvennlige PET-flasker, konteinere på skip og vann fraktet med tankbåter. Det sparer miljøet for mye CO2 og forsøpling. Det er helt klart bedre f.eks. å sende en 24.000 liters vannkonteiner til Istanbul og produsere glasset tappe vannet der. Dette er gunstig både for miljøet og for økonomien.

Selskapets merkenavn er dypt forankret i den norske naturen, fjellheimen og isbreen. Rent norsk, ettertraktet vann. Selskapet har nå designet en glassflaske fylt med det reneste vannet man kan få. Det er det de kaller Super Premium vann.

Landene som allerede har vist sin interesse for leveranser er: Tyskland, Romania, Polen, UK, Kroatia, Tyrkia, Sveits, Spania, Østerrike, De forente arabiske emirater og USA.

Ta gjerne kontakt for en nærmere prat.

Bedriftsmegler: 
K. Richard Paulsen
Tel 41 41 49 99 
richard.paulsen@nbm.no
Norsk Bedriftsmegling AS

Meld interesse for objektet!

Ta kontakt med oss gjennom kontaktskjemaet under, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig. Det er også mulig å kontakte megler direkte på e-post eller telefon, se informasjon under megler informasjonen på denne siden.