Experio AS og appen Voice of Norway søker vekstpartner

Objektinformasjon

ID

22165

Område

Norge

Bransje

Teknologi, B2B, B2C, Saas

Pris

Kontakt megler

Omsetning

over 5 mill

Andel til salgs

Kontakt megler

Norsk app med globalt potensiale

Søker vekstpartner

Experio AS kommersialiserer, gjennom Voice Of Norway®, en komplett formidlingsløsning for kultur og reiseliv. Selskapet har tatt en ledende posisjon i det norske kultur- og reiselivsmarkedet, og søker partner for å akselerere denne ekspansjonen, for deretter å utvide i det internasjonale markedet.

Kort om virksomheten

Experio ble etablert i 2017 og har kontorer i Trondheim, Molde og Ålesund.
Selskapet har utviklet en digital plattform som formidler lokasjonsbestemt innhold gjennom AR, video, bilder, profesjonelle fortellerstemmer, kart og tekst på flere språk.

Tjenesten benyttes i dag bl.a. av tog-, buss- og cruiseselskaper som Vygruppen, Fjord Tours Group og The Fjords DA.
I tillegg kommer en rekke private og offentlige aktører som museer, kommuner, fylkeskommuer, nasjonalparker og teater for å nevne noen.

Innholdet i løsningen produseres i samarbeid med kunden og kan tilbys gratis, eller som en betalingstjeneste, for sluttbruker. Tjenesten er skalerbar, enkel å fylle med innhold og gir en brukervennlig tjeneste for både kunder og sluttbrukere. Experio har som målsetting å skape en sømløs opplevelse ved å samle alle aktører og destinasjoner i ett system, slik at de reisende slipper å laste ned en ny app for hvert sted eller type aktivitet de ønsker å oppleve.

Attraktivitet

Experio jobber målrettet for å bli reiselivets svar på Vipps og Finn.no.
Over 40 store reiselivskunder benytter allerede Voice Of Norway®

Den eneste aktøren som tilbyr audio, bilde, video og AR som en totalopplevelse.
Mulige nye satsningsområder er utdanning, friluft og gamification.

Stort fokus på synlighet i (sosiale-) media.
Nye bruksområder er også under utvikling. Plattformen er designet og skalerbar for nye markeder og internasjonal vekst.

Økonomi

Forretningsmodellen er en kombinasjon av årlig gjentagende inntjening via lisens til kunder, salg av relaterte tjenester og større prosjekter.
Selskapet forventer betydelig inntjeningspotensiale i Norge fremover basert på videre vekst. Internasjonal ekspansjon representerer en stor, ytterligere oppside.

For mer informasjon, ta kontakt med megler.

Meld interesse for objektet!

Ta kontakt med oss gjennom kontaktskjemaet under, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig. Det er også mulig å kontakte megler direkte på e-post eller telefon, se informasjon under megler informasjonen på denne siden.